Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

Theo de Groot

Theo de Groot is aan HJK verbonden als netwerklid op het label 'Motoriek'. Hij heeft vele jaren ervaring met het trainen en begeleiden van mensen en het ondersteunen van teams en organisaties. Hij is eigenaar en mede-oprichter van Thema, spelen met gedrag.

Een achtergrond binnen de psychologie en het bewegen heeft ertoe geleid dat hij veelal anders aankijkt tegen het begeleiden en aansturen van mensen. Snel schakelend tussen theorie en praktijk. Niets is zo theoretisch als een goede praktijk en niets is zo praktisch als een goede theorie.

Theo is zeer enthousiast en toegewijd bij het geven en verder ontwikkelen van cursussen en trainingen. Zijn dynamische en soms enigszins onorthodoxe stijl kenmerkt zich door motivatie, uitdagend leiderschap en confrontatie.

Gefascineerd door de individuele mogelijkheden en groepsprocessen is hij steeds op zoek naar de ‘succesfactoren’ binnen trainingen en opleidingen. Waarin zit het verschil tussen mensen die hun dromen en plannen wél realiseren en degenen die dit niet doen?

Leer Eva van de Sande kennen

Theo de Groot

Netwerklid