Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

7e Landelijk congres Jonge kind: ‘Bouwen maar!’ (vol - inschrijving gesloten)

Ontdek, bouw en verbind op 10 april 2024 bij ‘t Spant! in Bussum

10 april 2024 organiseert HJK de 7e editie van het Landelijk congres Jonge kind (voorheen in samenwerking met AOb). Deze inspirerende dag staat deze keer in het teken van het thema ‘Bouwen maar!’ Het congres is vol en de inschrijving is inmiddels gesloten. Je kunt nog wel het uitgebreide programmaboekje bekijken.

 

Samen bouwen aan de wereld van het jonge kind

Tijdens het congres bouwen we graag samen aan de wereld van het jonge kind. Door middel van verschillende workshops en inspirerende sprekers krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is nodig in de wereld van het jonge kind nu en in de toekomst?
  • Hoe bouwen we samen aan de wereld van het jonge kind?
  • Met wie kun je bouwen aan die wereld?
  • En … wat valt er te bouwen voor jonge kinderen zelf?

 

Wat je kunt verwachten tijdens het congres

Niemand minder dan kinderboekenschrijver Janneke Schotveld verzorgt de opening. Zij zal een inspirerende lezing geven over leesbevordering, bouwen aan de toekomst van kinderen door boeken en het vergroten van de wereld van kinderen. Daarna zijn er twee rondes met diverse workshop. We sluiten de dag af met een plenair debat en slotborrel. Bekijk het programma door op onderstaand afbeelding te klikken.

 

 

Het congres zit vol: inschrijving gesloten

We zijn blij dat er ook dit jaar weer zo veel belangstelling is voor dit mooie congres. Inmiddels zijn alle plaatsen vergeven en is het congres vol. De inschrijving is dan ook gesloten. Heb je vragen over een bestaande aanmelding? Neem contact met ons op via hjk@thiememeulenhoff.nl.

Kinderboekenschrijver Janneke Schotveld verzorgt de openingslezing