Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

7e Landelijk congres Jonge kind: ‘Bouwen maar!’

Ontdek, bouw en verbind op 10 april 2024 bij ‘t Spant! in Bussum

10 april 2024 organiseert HJK de 7e editie van het Landelijk congres Jonge kind (voorheen in samenwerking met AOb). Deze inspirerende dag staat deze keer in het teken van het thema ‘Bouwen maar!’ Het programma is rond. Bekijk hier het uitgebreide programmaboekje en meld je vandaag nog aan voor jouw favoriete workshops.

Meld je aan voor het congres

 

Bouw je mee?

Tijdens het congres bouwen we graag samen aan de wereld van het jonge kind. Door middel van verschillende workshops en inspirerende sprekers krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is nodig in de wereld van het jonge kind nu en in de toekomst?
  • Hoe bouwen we samen aan de wereld van het jonge kind?
  • Met wie kun je bouwen aan die wereld?
  • En … wat valt er te bouwen voor jonge kinderen zelf?

 

Wat je kunt verwachten tijdens het congres

Niemand minder dan kinderboekenschrijver Janneke Schotveld verzorgt de opening. Zij zal een inspirerende lezing geven over leesbevordering, bouwen aan de toekomst van kinderen door boeken en het vergroten van de wereld van kinderen. Daarna zijn er twee rondes met diverse workshops waarvoor je je kunt inschrijven. We sluiten de dag af met een plenair debat en slotborrel. Bekijk het programma door op onderstaand afbeelding te klikken, of meld je direct aan voor het congres.

 

 

Schrijf je in voor Landelijk congres Jonge kind 2024

Via onderstaande button kom je bij het inschrijfformulier. Daar kun je jezelf aanmelden voor het congres, en meteen de workshops kiezen die je wilt bijwonen.

Kom je met een groep van 10 of groter? Meld je hele groep in een keer aan via: hjk@thiememeulenhoff.nl. Vermeld daarbij alle voor- en achternamen, e-mailadressen en workshopkeuzes. Kleinere groepen meld je aan met het reguliere aanmeldformulier, via onderstaande knop. Heb je een andere vraag? E-mail ons op het eerdergenoemde e-mailadres.

Meld je aan voor het congres
Kinderboekenschrijver Janneke Schotveld verzorgt de openingslezing