Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

Landelijk congres Jonge Kind

HJK organiseert jaarlijks het Landelijk congres Jonge kind (voorheen samen met AOb). Op 28 september 2022 vond alweer de 6e editie plaats van dit succesvolle jonge kind-congres.

6e Landelijk congres Jonge kind
Het thema van het 6e Landelijk congres Jonge kind was: ‘Spelen met ruimte’. Er waren meerdere redenen te bedenken om een feestje te vieren. Niet alleen omdat het laatste fysieke congres voor Covid-19 alweer even geleden was, maar ook vanwege de jubilea van de organisatoren.

HJK bestond op dat moment 50 jaar en AOb 25 jaar! In dit verslag wordt de openingslezing van Mark Mieras besproken en staan we kort stil bij enkele deelsessies. Daarnaast kun je bij dat verslag ook diverse presentaties downloaden. Deelnemers gaven het congres een 7,8!

7e Landelijk congres Jonge kind
De voorbereidingen voor de 7e editie van het Landelijk congres Jonge kind zijn in volle gang. Meer informatie over het programma vind je binnenkort op deze pagina. Het thema verklappen we alvast: ‘Bouwen maar!’ De nieuwe datum is ook al bekend: 10 april 2024. De locatie blijft vertrouwd: Spant! Bussem. Voor vragen kun je mailen naar: hjk@thiememeulenhoff.nl

Blik terug op het 6e Landelijk congres Jonge kind