Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

Agenda

10/04/2024 - Bussum

Landelijk congres Jonge kind 2024

De voorbereidingen voor de zevende editie van het Landelijk congres Jonge kind zijn in volle gang! De datum is al geprikt: 10 april 2024. Via onderstaande buttons houden we je op de hoogte van het programma en geven we je meer informatie over het aanmelden. Het thema verklappen we al: 'Bouwen maar!'

16/06/2023 - Amsterdam

Training Traumasensitief werken

Getraumatiseerde kinderen voelen zich vaak lang na de traumatische ervaringen nog onveilig. Veel van hun vaak negatieve gedrag komt daaruit voort en ze kunnen zich daardoor niet optimaal ontwikkelen. Als leerkracht kun je deze negatieve spiraal doorbreken en veel voor hen betekenen.

30/06/2023 - Drachten

Cursus Ontwikkeling stimuleren met VVE Thuis

De eerste zes jaren in het leven van kinderen zijn cruciaal voor de verdere ontwikkeling en hun schoolloopbaan. Het is daarom essentieel dat ook ouders hun kind in deze ontwikkeling ondersteunen en ze stimuleren. Het programma VVE Thuis helpt ouders hierbij.

Save the children
03/10/2023 - Amersfoort

Leergang Jonge kind-specialist

Door goede ondersteuning en een spelgeoriënteerd aanbod draag je bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen. In deze cursus leer je hoe je als jonge kind-specialist het beste spel kunt inzetten om aan ontwikkellijnen en doelen te werken.