Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

Agenda

26/09/2019 - Driebergen-Zeist

Masterclass Dans, muziek en spel

Jonge kinderen leren sneller en onthouden beter als ze in beweging zijn. Bewegen prikkelt de hersenen en zo ontwikkelen kinderen volop belangrijke vaardigheden. Maar hoe creëer je makkelijk en snel passende beweegsituaties? Hoe koppel je bewegen aan de thema’s in de groep?

02/10/2019 - Dordrecht

Voorleesuurtjes Voorleeshelden

De regelmatige voorleesactiviteiten van de Voorleeshelden worden gehouden in 17 verschillende vestigingen van De Bibliotheek AanZet. Klik op onderstaande buttons voor het actuele overzicht van de vestigingen, dagen en tijden bij jou in de buurt.

Save the children
09/10/2019 - Nieuwegein

Landelijk Congres IBP

Goed en bewust omgaan met informatiebeveiliging en privacy op school is belangrijk. Maar hoe kunnen scholen dit goed regelen? Alle actuele ontwikkelingen op dit gebied komen aan bod op dit congres en deelnemers krijgen praktische handvatten om direct te kunnen starten.

14/10/2019 - Den Haag

Bootcamp VVE

Werk je bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal in de gemeente Den Haag waar een VVE-programma is geïmplementeerd? Dan kun je als pedagogisch medewerker een bootcamp VVE (voor- en vroegschoolse educatie) volgen.

21/10/2019 - Helsinki

Studiereis naar Finland

Het onderwijs in Finland staat internationaal gezien zeer goed aangeschreven. De Rolf Groep geeft je de mogelijkheid om samen met collega’s uit het primair onderwijs en de kinderopvang te ontdekken hoe het onderwijs in Finland georganiseerd is.

01/04/2020 - Bussum

5e Landelijk congres Jonge kind

Noteer 1 april 2020 alvast in je agenda. Dan is namelijk de jubileum-editie van het 'Landelijk congres Jonge kind' dat HJK samen met de AOb organiseert. Werk jij in de onderbouw van het basisonderwijs of in de kinderopvang? Dan is dit congres zeker iets voor jou.