Profile

HJK draait om de wereld van het jonge kind

Agenda

06/04/2022 - Bussum

Congres Jonge kind 2022

‘Spelen met ruimte’ is het congres Jonge kind voor de onderbouw en kinderopvang, dat in 2022 door AOb en HJK weer fysiek wordt georganiseerd. Voor leerkrachten, bouwcoördinatoren en pedagogisch medewerkers. Op woensdagmiddag 6 april 2022 is de 6e editie van dit succesvolle evenement.

26/01/2022 - Utrecht

Training Video-interactiebegeleiding en coaching (IKK-proof)

Voor VIB-coaches. Verdiept kennis en vaardigheden op het gebied van pedagogisch handelen en coaching. Met filmfragmenten worden interactie en communicatie tussen kinderen en professional inzichtelijk gemaakt.

27/01/2022 - Ulvenhout

Kanjertraining voor het Zuiden van Nederland – licentie B/C

Kun jij de nascholing van de Kanjertraining voor licentie B/C gaan volgen? Edux biedt deze aan voor het Zuiden van Nederland.

Save the children
01/02/2022 - Amersfoort

Cursus Begrijpend luisteren

Begrijpend luisteren en modelen. Je hebt er veel over gehoord en bent er misschien al mee aan de slag gegaan. Maar waarom is begrijpend luisteren en modelen zo belangrijk en hoe zorg je ervoor dat het effectief wordt ingezet?

02/02/2022 - Ulvenhout

Training Pedagogisch coach binnen de kinderopvang

IKK-proof. Goedgekeurd door FCB. Aan bod komen: interactievaardigheden, gebruik van video, welbevinden, betrokkenheid, spelontwikkeling, coachingsplan, feedback en teamcoaching.

10/03/2022 - Ulvenhout

Verdiepingsmodule pedagogisch coach – Team in beeld

Breng jouw team in beeld, zodat jij gerichter kunt gaan coachen. Aan bod komen: de kracht van taal, verbinding binnen teams en uitdagingen.

23/03/2022 - Ulvenhout

Kanjertraining voor het Zuiden van Nederland – licentie A

Val je vaak in op een Kanjerschool of werk je daar? En heb je nog geen licentie? Volg dan de Kanjertraining.