Prentenboek van de maand

p.15_Prentenboek van de maand_HJK mei 2018_Vos en Haas FeestboekUitgeverij Lannoo en HJK geven vijf exemplaren weg van Vos en Haas Feestboek!

De nacht is bijna voorbij. Straks komt de zon op. Dan is het bedtijd voor Uil. Maar Uil gaat nog niet naar bed. Hij is druk in de weer. Heel zijn boom moet aan kant. De vloer gedweild. De ruiten gelapt. Alles afgestoft en netjes. Want Piep komt op bezoek! Met Tok en Iek! Uil heeft broodjes besteld. Verse, knapperige broodjes met kaas en ham. Hij zet koffie en thee. Daarnaast is er ook een grote kan sap. Straks zijn ze er. Dan is het feest! Het is niet zomaar feest in het prentenboek Vos en Haas Feestboek, want Vos en Haas zetten een feesthoed op voor hun twintigste verjaardag! Iedereen lacht en praat en heeft plezier tijdens het feest. Alleen Iek niet. Iek zit onder een boom met draadjes in zijn oren. Hij kijkt naar een ding dat ‘ping’ zegt. ‘Dat is zijn smartfoon’, legt Tok uit. ‘Daarmee zit hij op zijn feesboek.’ En dat vindt Uil maar gek. Op een boek zit je niet. Daar heb je stoelen voor! En die zijn er genoeg!

Uitgeverij Lannoo
Vos en Haas Feestboek
ISBN: 9789401450171
Prijs: € 14,99

Maak kans op een van de vijf exemplaren van het prentenboek Vos en Haas Feestboek. Vul vóór 5 juni 2018 onderstaand formulier in.